Hvem er vi?

Vi er et godt sammensatt faglig team med bred erfaring innen allmennmedisin og kosmetisk medisin. Vi holder til i flotte lokaler i Os sentrum, kun 30 minutter fra Bergen, og ønsker å levere topp service og kvalitet til en god pris. Vi tilbyr i tillegg legevakttjenester.

Vi har erfarne allmennleger, spesialister og teknikere innen flere medisinske fagfelt. Vi ønsker å tilby den beste kvaliteten til en god pris og samtidig være fleksibel, solid og kundeorientert. Vi hjelper deg med å ta gode valg for å ivareta din helse og dine livsstilsønsker. Vår klinikk er åpen for alle type pasienter; fra det akutte til det kosmetiske og vi tilbyr smertefri behandling.

Vi har mulighet for hjemmebesøk.

Bjørn Petter Johannesen

Bjørn Petter Johannesen

Lege

Bjørn Petter er allmennlege med fastlegehjemmel på Os. Han kommer med lang erfaring innen allmennmedisin og palliasjon/smertelindring.

Klinikksjef og Daglig Leder

John Widar Storlid

Klinikksjef og Daglig Leder

John Widar har bred erfaring med drift av medisinske klinikker og er spesialkonsulent innen hårtransplantasjon.

Seksjonsoverlege

Jon Vangdal Aamaas

Lege

Jon har bred erfaring innen samfunns- og allmennmedisin med autorisering innen petroleum, luftfart- og sjømannsmedisin. Han er både fastlege og kommuneoverlege på Os.

Tor Jacob Nordgulen

Tor Jacob Nordgulen

Psykologspesialist

Tor Jacob er psykologspesialist med erfaring innen smerte og palliasjon, kognitiv terapi, rus og avhengighet, traumer og kriser.

["error","The access token could not be decrypted"]
1 year ago

Da åpner vi igjen torsdag 30 april. Har du litt trøtt hud etter vinteren? Ta kontakt for våre medisinske injeksjoner.

1 year ago

Grunnet coronaviruset holder vi stengt på ubestemt tid. Vi håper vi snart er oppe og går igjen. Beklager ulempene

1 year ago

dermedahair_no Et av våre fokus er at hårtransplantasjon skal være enkelt å forstå, enkelt å utføre og enkelt å snakke om. Våre team er et av de beste i verden på dette. Steve Jobs sa ... See more

2 years ago
Timeline Photos

Lei av å vente på legetime? Kontakt oss og få time hos oss. #privatlege #privatlegesenter #osøyro ring 56302200/ sms 940 97 859