Hvem er vi?

Vi er et godt sammensatt faglig team med bred erfaring innen allmennmedisin og kosmetisk medisin. Vi holder til i flotte lokaler i Os sentrum, kun 30 minutter fra Bergen, og ønsker å levere topp service og kvalitet til en god pris. Vi tilbyr i tillegg legevakttjenester.

Vi har erfarne allmennleger, spesialister og teknikere innen flere medisinske fagfelt. Vi ønsker å tilby den beste kvaliteten til en god pris og samtidig være fleksibel, solid og kundeorientert. Vi hjelper deg med å ta gode valg for å ivareta din helse og dine livsstilsønsker. Vår klinikk er åpen for alle type pasienter; fra det akutte til det kosmetiske og vi tilbyr smertefri behandling.

Vi har mulighet for hjemmebesøk.

Bjørn Petter Johannesen

Bjørn Petter Johannesen

Lege - Medisinsk ansvarlig

Bjørn Petter er lege med erfaring innen  allmennmedisin, palliasjon og smertelindring, og kosmetisk medisin. Han har fastlegehjemmel. 

Klinikksjef og Daglig Leder

John Widar Storlid

Daglig Leder

John Widar har bred erfaring med drift av medisinske klinikker og er spesialkonsulent innen hårtransplantasjon.

Jon Vangdal Aamaas visittkort

Jon Vangdal Aamaas

Lege - Medisinsk ansvarlig

Jon er spesialist innen samfunnsmedisin med erfaring innen allmennmedisin, kosmetisk medisin, kommuneoverlege,  ansvar for legevakten, sjømannslege, og petroleumslege. Jon er også foreleser på HiB og han har fastlegehjemmel.

Tor Jacob Nordgulen

Tor Jacob Nordgulen

Psykologspesialist

Tor Jacob er psykologspesialist med erfaring innen smerte og palliasjon, kognitiv terapi, rus og avhengighet, traumer og kriser.

6 days ago
Os Sentrum

https://www.facebook.com/100596773354573/posts/2399886710092223?s=100014097907831&sfns=mo

Dermeda er nå medlem av Os Sentrumsforening! God atmosfære, god stemning og mye kompetanse i denne trioen!
Les mer om hva de driver med på deres nettside: https://www.dermeda.no

2 weeks ago

Ønsker du et privat alternativ til legetjenester i Os og omegn? Ta kontakt med oss. I tillegge til at vi er en klinikk for kosmetiske behandlinger er vi også et privat legesenter med allmennlege ... See more

2 weeks ago

Akne / kviser plager mange og særlig de unge. Hos oss kan vi tilby behandlinger der man forbedrer huden betraktelig . Fra kroner 1800 kr. Visste du også at Dermeda er det eneste private medisinske ... See more

1 month ago
Bergens Tidende

Leit at det offentlige ikke klarer å dekke behovet. Vi har kort ventetid hos psykolog og familieterapeut. Ta kontakt. Ingen henvisning trengs. ... See more

Tre måneder er lenge å vente dersom du ikke orker å stå opp om morgenen, eller tør å gå ut av huset, skriver Anne Rokkan.

1 month ago
Timeline Photos

Se på resultatet av Hassan gjort her hos oss på Os ved Bergen. ( førbilde oppe til høyre) 6000 hårsekker/grafts. Få ditt eget hår tilbake med den nyeste generasjon hårtransplantasjon ... See more