Hvem er vi?

Vi er et godt sammensatt faglig team med bred erfaring innen allmennmedisin og kosmetisk medisin. Vi holder til i flotte lokaler i Os sentrum, kun 30 minutter fra Bergen, og ønsker å levere topp service og kvalitet til en god pris. Vi tilbyr i tillegg legevakttjenester.

Vi har erfarne allmennleger, spesialister og teknikere innen flere medisinske fagfelt. Vi ønsker å tilby den beste kvaliteten til en god pris og samtidig være fleksibel, solid og kundeorientert. Vi hjelper deg med å ta gode valg for å ivareta din helse og dine livsstilsønsker. Vår klinikk er åpen for alle type pasienter; fra det akutte til det kosmetiske og vi tilbyr smertefri behandling.

Vi har mulighet for hjemmebesøk.

Bjørn Petter Johannesen

Bjørn Petter Johannesen

Lege - Medisinsk ansvarlig

Bjørn Petter er lege med erfaring innen  allmennmedisin, palliasjon og smertelindring, og kosmetisk medisin. Han har fastlegehjemmel. 

Klinikksjef og Daglig Leder

John Widar Storlid

Daglig Leder

John Widar har bred erfaring med drift av medisinske klinikker og er spesialkonsulent innen hårtransplantasjon.

Jon Vangdal Aamaas visittkort

Jon Vangdal Aamaas

Lege - Medisinsk ansvarlig

Jon er spesialist innen samfunnsmedisin med erfaring innen allmennmedisin, kosmetisk medisin, kommuneoverlege,  ansvar for legevakten, sjømannslege, og petroleumslege. Jon er også foreleser på HiB og han har fastlegehjemmel.

Tor Jacob Nordgulen

Tor Jacob Nordgulen

Psykologspesialist

Tor Jacob er psykologspesialist med erfaring innen smerte og palliasjon, kognitiv terapi, rus og avhengighet, traumer og kriser.

7 months ago

Da åpner vi igjen torsdag 30 april. Har du litt trøtt hud etter vinteren? Ta kontakt for våre medisinske injeksjoner.

8 months ago

Grunnet coronaviruset holder vi stengt på ubestemt tid. Vi håper vi snart er oppe og går igjen. Beklager ulempene

10 months ago

dermedahair_no Et av våre fokus er at hårtransplantasjon skal være enkelt å forstå, enkelt å utføre og enkelt å snakke om. Våre team er et av de beste i verden på dette. Steve Jobs sa ... See more

1 year ago
Timeline Photos

Lei av å vente på legetime? Kontakt oss og få time hos oss. #privatlege #privatlegesenter #osøyro ring 56302200/ sms 940 97 859